Tien in Dakar
Door: Tien
Blijf op de hoogte en volg Tineke
18 Oktober 2010 | Senegal, Dakar
:SMS update:: 18 oktober 2010 :
Sms Komt dit aan?
:SMS update:: 18 oktober 2010 :
Sms 4capsules,8pillen,2 hoestsyrups verder kan ik in ieder geval weer lachen;-)zij het als een boer etc
:SMS update:: 19 oktober 2010 :
Vervolg:vandaag nr Joff markt geweest. Even door het riool langs strand gewandeld. Alles maar normaal vinden gaat vanzelf. Voor kids kasteel gemaakt en tekening i h zand. Ademloos kijken.
:SMS update:: 19 oktober 2010 :
Sms di 19okt 21.29u
vertrekken morgen om 6.30u uit Dakar. Gaan met bus via Farafenni terug nr Gambia. Huiduitslag is erg moeilijk te negeren. Uit de zon en lange mouwen..
18 Oktober 2010 - 12:20
Marjet:
ja hoor!
dit kwam net aan:
zie mijn reactie in vorige bericht. probeer per sms stukjes te sturen maar lukt steeds niet. nu wel vraagteken
SMS update: 18 oktober 2010 :
Puntje:
Komt net binnen, -
18 Oktober 2010 - 14:45
Juul:
alleen de tekst sms update en dat je berichtjes probeert te sturen, verder geen berichten sinds de regen in brikama -
18 Oktober 2010 - 15:00
Anke:
Hoi Tien,
Vanmiddag even na 14:00 drie berichtjes van jou in mijn mailbox ontvangen, niets per sms.
Hou je haaks daar! liefs,
Anke -
18 Oktober 2010 - 17:57
Daphne:
Per mail je stukje keurig ontvangen. -
18 Oktober 2010 - 18:07
Marjet:
Hey Tien,
Zet m op!! Hier regent t dat t goet, echt herfst! kkkk-Koud en winderig. Dat sla je in ieder geval alweer lekker over ;-)
dikke kus van alle4! -
18 Oktober 2010 - 20:12
Anke:
Je berichtjes staan op je weblog als SMS update én die worden keurig per mail aangekondigd. Zal proberen je een smsje te sturen, maar als je in Senegal zit weet ik niet of het aankomt. Groet en heel veel sterkte hoor, liefs Anke