in telegramstijl
Door: Tien
Blijf op de hoogte en volg Tineke
22 Oktober 2010 | Gambia, Brikama
- Terug in Gambia. Eerst maar eens alle apparatuur laden
- vanochtend begonnen met ontcijferen van geschreven dagboek. Soms niet te lezen want geschreven onderweg...pfffht!
- besloten met alle pillen te stoppen except de amoxilline. Veel huiduitslag en gek van de jeuk. De witte poeder maakt het aanzien niet bepaald smaakvol.
- 16 van de 30 matrasjes zijn binnen en liggen bij Happy. Vraag me niet waar de rest is gebleven...Ze zijn door de Challengers hier naartoe gereden maar die is opgesplitst in een goed en een kwaad team. Was erg ongezellig voor hen in Senegal en ze mochten dan ook niet naar Dakar rijden.In 19 uur tijd van Dakar naar Gambia gereden en de volgende ochtend om 8 uur als een hostess met boekje en pen de matrasjes geprobeerd te verzamelen.
- volgende is aan de beurt dus dat was het weer voor even. Dagboek wordt binnenkort aangevuld! liefs 10
22 Oktober 2010 - 19:30
Peter Kappinga:
Hallo Tien
Hoop dat je huiduitslag en jeuk snel overgaan. Maar ik heb net naar de bijwerking van amoxilline gekeken. Je kan daar allergies voor zijn ,je kan dan huiduitslag en jeuk krijgen zelf kort nadat je gestopt bent kan dat optreden -
23 Oktober 2010 - 17:54
Tien Zelluf:
Hartstikke bedankt Peter dat je het nagekeken hebt!!! Ik vermoedde al zoiets en be3n blij dat ik 2 dagen geleden met die troep gestopt ben. Maak n8u alleen de echte / rood witte capsules / amoxilline kuur af. De mentholpoeder droogt zoveel mogelijk de puisten uit en de jeuk is draaglijk maar nog steeds niet weg. Lief dat je aan me dacht! dikke kussssss X