01 vrijdagnacht 01.30 uur
Door: Tien
Blijf op de hoogte en volg Tineke
01 Oktober 2010 | Nederland, Amsterdam
Over twaalf uur zit ik -hopelijk- al hoog in de lucht. Dan is de stress van de vele kilo's overbagage voorbij, de trucjes om handbagage achter te houden vergeten.
Het is raar, het hoort spannend te zijn als je zover weggaat. Maar ik maak me voornamelijk druk om de dingen hier thuis. Alles moet netjes en schoon. De bagage vijf keer overnieuw ingepakt. Wel of niet nonchalant met een nieuwe strijkbout in mijn hand door de check-in en douane. In de doos weliswaar, maar toch..Voor Mama, die zo graag elektrisch strijkt als de mogelijkheid daar is. De hele bagage is trouwens een lachwekkend allegaartje van luiers, maandverband, medicijnen, condooms, cup-a-soup zakjes, thee, Brinta, zoetstof en koffie. Alles tussen de onderbroeken en de schoenen.
Maar de laptop is heilig en zit apart van alles. Samen met de prinses op mijn rug..
Volgend verslag zal wel even duren want ik ga niet meteen een internet point opzoeken. Wel zal ik gaan schrijven. In mijn schriftje. Wanneer het zo uitkomt tik ik het uit en post dan een paar stukjes tegelijk.
Het ga jullie goed! Tot lees misschien hier! Ik ga nog even proberen te slapen..Liefs van Tien
01 Oktober 2010 - 07:05
Annelies:
Goeie reis!!
Onze tent bleek van papier te zijn, we konden m zo om ons heen wegscheuren. Weet je nog, net zoals die zilvermeeuw van jou destijds. Helaas...
groetjes Annelies -
01 Oktober 2010 - 07:29
Anke:
Nogmaals GOEIE REIS, zwaai zwaai,fijne tijd daar, mooi dat je niet alleen hoeft te reizen! groet aan Arabella! -
01 Oktober 2010 - 07:34
Myrthe:
Goeie reis Tien & Arabella!
Passen jullie goed op elkaar?!
Liefs,
Marco en Myrthe -
01 Oktober 2010 - 08:09
Peter En Paul:
10 goede reis Wat geweldig det je een strijkijzer meeneemt, toch wel een stoom ijzer hoop ik.Als wij terug zijn uit Spanje houden we een oogje in het zeil op je huis.Hoop dat je kan doen wat je wil en heel veel plezier. Kus Peter en Paul -
01 Oktober 2010 - 16:44
Daphne:
Als je dit leest ben je al weer gewend om daat te zijn en is Nederland ver weg.
Ik ben benieuwd naar je verhalen en zal ze lezen. Alle goeds daar en zorg goed voor jezelf. -
02 Oktober 2010 - 10:37
Petra:
Beste Tineke,
Als je wilt kan op de site www.gambia-hulporganisaties.nl een link zetten naar je waarbenjij.nu pagina. Is gratis laat maar even weten
Veel plezier en goede reis
Met groet, -
02 Oktober 2010 - 13:02
Marjet:
Ha Tien!
Inmiddels goed aangekomen hoop ik, inclusief strijkbout en alle andere noodzakelijkheden..
Heb de link naar Mylo gestuurd, die dit erg wist te waarderen :-)
Tjuuuus!
xx Marjet -
03 Oktober 2010 - 14:38
Juul:
ha die tien, nou inmiddels al je stress voorbij en hang je lekker in , waar?
laat je even horen of je een tel. nummer hebt in gambia? veel plezier daar...!