56 maandag 3 januari 2011
Door: Tien
Blijf op de hoogte en volg Tineke
04 Januari 2011 | Gambia, Sere Kunda
Blijven tellen. De derde dag al in 2011
Plan: eerst naar Africel. Een nieuw simkaartje halen en daarmee zorgen dat ik weer bereikbaar ben.
Om 12 uur even bij de school van Kaye langs. Haar collega ontmoeten en bekijken of ik daar eventueel een kamer ga cq kan nemen. Manjai Lodge gaat in de prijzen lopen nu ik er iets langer dan gewoonlijk ben.
Zo ondertussen zal ik me ook moeten beraden over Gunjur. Nu ben ik een struisvogel en doe of ik er weg ben. Niets is minder waar: alles heb ik er nog en mijn kamer is klaar om er te bivakkeren. Kan ik wel doen of ik een toerist-in-een-hotel ben..met forse oogkleppen op... niet dus.
Even geen Mariatou, geen Mannetje Malang, geen sponsordochter Mama. Alleen Djanko heb ik hier in mijn toerristenleventje toegelaten voor een dag en een nacht. Eigen belang, alleen is ook maar alleen.
Langzaamaan, heel voorzichtigjes, begin ik ze te missen. Dat wil zeggen, het valt me op dat ze er niet zijn. "Misschien denken aan naar huis gaan?" (lees: Gunjur) De week weer als vanouds in tweeën delen? Half Gunjur? Half bewoonde wereld?
GELUKKIG NIEUWJAAR allemaal! Met gezondheid als nummer 1!!!!!! liefs van Tien
04 Januari 2011 - 12:24
Marjet:
Jij ook een gelukkig nieuwjaar Tien!!
Hier, daar, Gunjur, Serrakunda, waar dan ook je neus je heen brengt!
Dikke kus en rustig aan!!
Alles gaat vanzelf in 2011! ;-)
XX Marjet -
04 Januari 2011 - 12:28
Tineke Kalis:
wow Marjet!! Life!! Big hug! X -
04 Januari 2011 - 12:45
Carmen:
Lieve Tien,
vanuit Texel wens ik je een gezond (!) en voorspoedig nieuwjaar.
Big hug en hou je taai.
Carmen -